Intellicig e-sigaretten op Bewinkel.nl

Intellicig is een van de oudste fabrikanten van elektrische sigaretten. Alle producten van Intellicig worden ontwikkeld, geproduceerd en uitvoerig getest in Manchester in het Verenigd Koninkrijk. Niet alleen de e-sigaretten worden uitvoerig getest, maar ook de ECOpure e-liquid die door het bedrijf wordt ontwikkeld. De elektrische sigaretten van Intellicig worden daarom door vele gebruikers wereldwijd geprezen vanwege hun rookervaring en gebruiksgemak. Bewinkel.nl, de vergelijkingssite waar je het grootste aanbod winkelproducten kunt vinden en op prijs kunt vergelijken, biedt een ruim assortiment aan e-sigaret onderdelen waaronder dus ook onderdelen voor de e-sigaretten van Intellicig! Denk hierbij aan batterijen, clearomizers, cartomizers en andere accessoires. In dit artikel beschrijven we de verschillende onderdelen van de Intellicig e-sigaretten en hoe ze werken.

Hoe de Intellicig werkt

De Intellicig e-sigaret bestaat uit twee onderdelen: een batterij met micro-elektronica en een hoge kwaliteit cartomizer apparaat gevuld met ECOpure e-liquid. Wanneer je door het mondstuk inhaleert worden door een sensitive micro pressure switch de oplaadbare batterij en de micro-elektronica geactiveerd, wat er direct voor zorgt dat het damp apparaat een kleine druppel van de vloeistof verdampt. De damp bevat gevaporiseerde nicotine in de “nevel” wat op zijn beurt weer direct in de bloedstroom terecht komt via de longen, waardoor je een onmiddellijke “rokers fix” krijgt en een verlichting van de trek naar een sigaret.

Geavanceerde technologie

 

Intellicig verhoogt de standaard met zijn unieke geavanceerde technologie waardoor je de genoegens die geassocieerd worden met het gebruikelijke roken ervaart, maar dan zonder de negatieve bijwerkingen. De consistente power delivery technologie waarborgt kwalitatief sterke damp productie, waarbij je duidelijk een zogenaamde “throat hit” kunt voelen zoals je dat hebt bij klassieke sigaretten. Daarnaast levert de Smart Technology een safety cut off feature die u ervan verzekert dat u de Intellicig e-sigaret lang kunt blijven gebruiken en dat de e-sigaret langdurig goed blijft presteren. In tegenstelling tot de 3 seconden inhalatie timer bij e-sigaretten van andere fabrikanten heeft de Intellicig een 10 seconde inhalatie timer, wat er mede voor zorgt dat Intellicig de meest verstandige keuze is voor de consument om aan te schaffen.

Intellicig XL complete set

Op Bewinkel.nl kun je de complete set van de Intellicig XL E-Sigaret bestellen. De Intellicig XL set bevat een groter reservoir voor de ECOpure E-liquid en een grotere batterij. Dit maakt dat de Intellicig XL langduriger te gebruiken is dan de normale variant. De Intellicig XL die u op Bewinkel kunt bestellen zit verpakt in een mooi vormgegeven Starterkit met magnetische sluiting. De complete set bestaat uit: 2 batterijen, 5 patronen, 5 verstuivers, 10 ml ECOpure vloeistof en 1 USB oplader en stopcontactoplader. Als u door dit artikel enthousiast bent geworden over de Intellicig e-sigaret , pak het dan meteen goed aan en haal de Intellicig XL Starterkit gelijk in huis!