E-sigaret kopen

Je wilt een e sigaret maar weet niet welke e-sigaret geschikt is om mee te starten als eerste e-sigaret. Je bent echt niet de enige die tegen dat probleem aanloopt, daarom gaan wij op deze pagina uitleggen welke punten belangrijk zijn om op te letten bij de aankoop van je eerste e-sigaret.

Capaciteit e-sigaret batterij
De capaciteit van de batterij van je e-sigaret bepaald hoe lang je kunt dampen alvorens de batterij van je e-sigaret opgeladen dient te worden. De capaciteit van de batterij wordt uitgedrukt in mAh waardes. Met 100 mAh zou je 1 uur constant kunnen dampen. Batterijen voor je e-sigaret zijn verkrijgbaar vanaf 320 mAh tot onvoorstelbaar veel mAh’s.

Als je regelmatig de mogelijkheid hebt tot opladen is 900 mAh ruim voldoende. Je zou hiermee 9 uren aan een stuk kunnen dampen, dat houdt geen mens vol, met andere woorden hier heb je ruim voldoende aan.

Clearomizer / vloeistoftank
De clearomizer ook wel vloeistoftank bij de niet dampers genoemd is de tank waar je de e-liquid in doet die je wilt dampen. Clearomizers zijn verkrijgbaar vanaf 1.3 ml inhoud en gaan ook tot een best grote inhoud.
Verder is het belangrijk om erop te letten of je een clearomizer voor ogen hebt die moet worden onderhouden of eentje die je regelmatig dient te vervangen.
Het onderhoud van een clearomizer klinkt ingewikkelder dan het is, je dient regelmatig de wicks (draadjes) in de clearomizer te vervangen. Iedere 2 á 3 weken dienen de wicks vervangen te worden als je regelmatig gebruik maakt van je e-sigaret.
Als je te laat bent met het vervangen van de wicks gaat de damp verbrand smaken en/of je hoort geborrel in de clearomizer.

Als startende damper raden wij je een Starterskit te kopen, dan heb je een complete e-sigaret met vaak ook nog een mooi etui er om heen. In dit etui kun je de e-sigaret veilig vervoeren.