E-sigaret

Probeert u al enige tijd te stoppen met roken maar wil het maar niet lukken? Overweeg u dan eens om eens om een hulpmiddel hiervoor te gebruiken. Het kan zijn dat u alles al heeft geprobeerd, van cold turkey stoppen tot het langzaam afbouwen van het roken. Veel mensen geloven niet in hulpmiddel om te stoppen met roken. Terecht overigens, veel hulpmiddelen blijken namelijk ook niet te werken. Toch zijn er hulpmiddelen die weldegelijk helpen om te stoppen met roken. Eén hiervan is de e-sigaret. In dit artikel verschaffen wij u meer informatie over het stoppen met roken door middel van een e-sigaret.

Hoe werkt een e-sigaret

Bij een e-sigaret komen er veel minder schadelijke stoffen vrij dan bij het roken van een reguliere sigaret. Dit komt doordat heel veel schadelijke stoffen niet zijn toegevoegd aan de e-sigaret. Daarnaast dampt u bij een e-sigaret in plaats van dat u verband. Hierdoor komt er bijvoorbeeld geen teer vrij bij het gebruik van een e-sigaret. Dit zorgt ervoor dat het minder schadelijk is. De enige slechte stof die er wordt gebruikt bij een e-sigaret is nicotine. Deze is overigens ook weg te halen uit een e-sigaret. Dit wil eigenlijk zeggen dat u zelf het nicotinegehalte kan bepalen bij een e-sigaret. Zo kunt u dus ook langzaam afbouwen en uiteindelijk definitief stoppen met roken!

Geld besparen

Naast dat het gebruik van een e-sigaret gezond is, is het ook een stuk voordeliger dan het normale roken. Per pakje bespaart u bijvoorbeeld al snel €4,50, dit is voor iedere roker natuurlijk erg aantrekkelijk. Daarnaast is het een sterk motivatiemiddel om van de reguliere sigaret af te blijven.

Stop ook met roken

Op internet kunt u eenvoudig een e-sigaret bestellen. Een e-sigaret is het beste hulpmiddel om van uw rookverslaving af te komen. Probeert u het daarom vandaag nog, wie weet bent u over een maand al wel gestopt met roken!